Vulcanet

 47,00

Categorie:

Vulcanet, is een alles-in-één product voor al het koetswerk, ruiten, kunststofdelen en velgen. Een totale wasbeurt voor uw auto / moto, zelfs wanneer deze extreem smerig is, en dat allemaal zonder water!

Absoluut milieuvriendelijk Zonder waterverspilling Een snelle wasbeurt, overal en altijd, zonder dat aangepaste kleding nodig is

Een volmaakt product dankzij chemische top-technologie. Vulcanet is het resultaat van 2 jaar onderzoekingen en testen in zowel laboratoria als het uitproberen op honderden vezschillende carrosseriën. Het concept van een speciaal voor dit doel geweven doek, geïmpregneerd met een stof die bestaat uit een verbinding van 18 verschillende moleculen is uniek. Het ‘multi-phase’ productieproces en de chemische samenstelling zijn onder nummer 07.04121 internationaal gepatenteerd. Dit patent is 100% frans. Vulcanet wordt volgens een uniek en gepatenteerd systeem gefabriceerd. Daardoor is het mogelijk om een groot aantal kwaliteits-componenten in één product samen te brengen: