Shido LTX16 CNT

 279,45

Shido LTX16 CNT

De SHIDO accu’s zijn voorzien van de modernste Lithium LiFEPO4 (Lithium ijzerfosfaat) technologie. De accu’s bestaan uit vier serie geschakelde cellen op basis van lithium en koolstof, ze bevatten dus geen lood en/of zuur. Het Battery Management Systeem (BMS) verdeelt de laad-, en ontlaadstroom gelijkmatig over de vier cellen. Hierdoor kan een lange levensduur gegarandeerd worden. Door de lage interne weerstand levert een SHIDO accu een krachtige startstroom.

Nog niet high-tech genoeg?

Dan zijn er de SHIDO CONNECT Smart Lithium Ion batteries, een accu met de nieuwste technologische ontwikkeling uit de branche. Doormiddel van een unieke QR-code kan er via een app op de telefoon verbinding met de SHIDO Lithium accu worden gemaakt. Via de app is de volgende informatie beschikbaar:

–          Accu en cel spanning

–          Spanningsbalans tussen de vier cellen

–          Temperatuur

–          Lading van de accu, State of Charge (SoC)

–          “End of life” indicatie

De SHIDO CONNECT app waarschuwt via de app voor oververhitting, te lage spanning of overlading. Na zeven dagen zonder verbinding zal de SHIDO-app een herinnering sturen om verbinding te maken en de status van de accu te controleren. Winterstalling? Programmeer de SHIDO CONNECT in een slaap modus om de accu en het voertuig veilig te stallen.

Voor iedere gangbare accu-type bestaat een SHIDO Lithium accu. Dit zorgt voor een veilige en degelijke passing in de motor.

LET WEL OP!
Opladen dient met een Optimate Lithium te gebeuren.